misina

reservation-banner

Misina'nın Lezzet Yolculuğu...

Burada Başlıyor

Misina; Girit, Rum, Ege ve Dünya mutfaklarının kendine has özgün lezzetlerine ve mutfak kültürüne derin bir sevgi bağı ile bağlıdır. Bu nedenle bu mutfakların temelini oluşturan ve bu mutfaklara kişilik kazandıran bir çok malzemeleri yerel üretici konumundaki dostlarından temin eder.

Benzer bir hassasiyet ile Ege, Akdeniz ve Marmara’da yüzlerce küçük yerel balıkçıyı destekler, sürdürülebilir bir olta balıkçılığı için onları cesaretlendirir.

Butik çiftçi ve balıkçılardan elde edilen bu harika malzemeler Executive Şef lerimizin yetenekleriyle harmanlanıp Türk ve Dünya mutfağının iyi birer örnekleri olarak sıra dışı lezzetlerine dönüşürler.

Özetle Misina Balık’da satın alma süreçleri endüstriyel düzeyde yapılmaz. Yerel üretici ve tedarikçiler desteklenir. Bu felsefeyle;  siz mutfak dostlarına her mevsim taze ve lezzetli ot ve deniz ürünleri ikram edebildiği, sürdürülebilir ve sağılıklı bir ekosistem yaratmış olur.

Kültürel zenginliği geliştirmeyi ve paylaşmayı amaçlayan Misina, 2005 yılında kapılarını açtığında, paylaşım çağrısı hemen yanıt buldu. Fenerbahçe Dalyan'daki tarihi çamların gölgesi altında yer alan ilk Misina, İstanbullu lezzet düşkünleri tarafından onurlandırıldı.

Bu nedenlerle olsa gerek Fenerbahçe ve Göztepe şubelerimizde kaliteli hizmet veren birinci sınıf bir restaurant olma özelliğimiz ile yerli-yabancı onbinlerce seçkin misafir tarafından tercih edildik, ediliyoruz. Şimdilerde ise bu başarı öykümüzü ve Misina lezzetlerini Beylerbeyi şubemizle İstanbul Boğazına taşıdık.